Cinci filme de Oscar, care nu au fost încă lansate - VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 19 septembrie 2012 174 afişări

Nominalizările pentru Oscar vor fi anunţate abia în ianuarie 2013 şi multe filme care ar putea candida la premiu nu au fost încă lansate. Festivalul de film de la Toronto, care s-a terminat pe 16 septembrie, a oferit o sumă de potenţiali candidaţi la marele premiu al fimului, mai ales că, neoficial, evenimentul este perceput drept un soi de lansare a sezonului Oscarurilor, adică lansarea pe piaţă a acelor filme care pot, în opinia studiourilor, să candideze la premiul ce va fi decernat pe 24 februarie 2013.

În continuare, cinci filme care ar putea râvni la un premiu al Academiei americane de film, adunate de The Week.

1. "The Master", dată de lansare 21 septembrie Filmul, regizat de Paul Thomas Anderson, este cronica tumultoasă a relaţiei dintre un lider al unui cult religios, interpretat de Philip Seymour Hoffman) şi discipolul său, jucat de Joaquin Phoenix. A fost prezentat la festivalurile de la Veneţia şi Toronto şi a avut parte de cronici favorabile.

2. Argo, dată de lansare 12 octombrie Criticul de film Roger Ebert, cea mai importantă voce în materie, a spus despre Argo că va câştiga Oscarul. A avut o primire extrem de bună la Toronto; filmul prezintă povestea unei operaţiuni CIA din 1979 în Iran.

VEZI CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filme,
Oscar,
nominalizări
/actualitate/cinci-filme-de-oscar-care-nu-au-fost-inca-lansate-video-10095007
10095007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.