Cinci curse de pe Aeroportul Otopeni, anulate din cauza grevei generale din Grecia

Postat la 19 octombrie 2011 50 afişări

Cinci curse care trebuiau să plece, miercuri, de pe Aeroportul Otopeni spre Atena şi Salonic au fost anulate din cauza grevei generale a sindicaliştilor din Grecia, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni a precizat că este vorba de două curse Olympic Airlines pe ruta Atena - Bucureşti şi retur, două curse ale companiei Tarom, tot între Bucureşti şi Atena, şi o altă cursă Tarom Bucureşti - Salonic şi retur.

Iordache a mai spus nicio cursă de pe Aeroportul Băneasa nu a fost anulată din cauza grevei din Grecia.

Potrivit site-ului Aeroportului Otopeni, au fost anulate două curse Tarom spre Atena care trebuiau să plece la orele 8.00 şi 18.40 şi o cursă spre Salonic de la 16.25. De asemenea, au fost anulate cursele Olympic Airlines de la orele 10.00 şi 18.50.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curse,
aeroportul Otopeni,
/actualitate/cinci-curse-de-pe-aeroportul-otopeni-anulate-din-cauza-grevei-generale-din-grecia-8881517
8881517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.