Cîmpeanu: Toate salariile angajaţilor din educaţie au fost plătite

Autor: Laura Buciu Postat la 16 mai 2022 39 afişări

Au fost plătite toate drepturile salariale angajaţilor din sistemul de educaţie, a anunţat, luni seara, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, după ce Ministerul de Finanţe a anunţat sâmbătă întârzieri parţiale la plată.

Cîmpeanu: Toate salariile angajaţilor din educaţie au fost plătite

Sorin Cîmpeanu a spus că în urma consultării tuturor inspectoratelor şcolare judeţene, toate salariile au fost plătite.

„Suntem în măsură să vă informăm că la această oră au fost plătite toate drepturile salariale angajaţilor din sistemul de educaţie. Ministerul Educaţiei regretă întârzierile înregistrate din cauza unor erori informatice la nivelul unei instituţii care se află în structura altui minister şi reiterează susţinerea pentru o salarizare motivantă şi, evident, pentru plata la timp a tuturor angajaţilor din învăţământ. Fără resurse financiare nu se poate imagina o educaţie în spiritul calităţii şi echităţii", a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministerul Finanţelor a anunţat că din cauza unor disfuncţionalităţi s-au înregistrat vineri întârzieri parţiale la plată. Ministerul Finanţelor a anunţat sâmbătă că dispune de fondurile bugetare necesare pentru plata tuturor drepturilor salariale din sistemul bugetar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîmpeanu,
salariu,
educaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.