Chiţoiu: Vom restructura din temelii structurile de control pe evaziune şi fraudă fiscală

Postat la 31 ianuarie 2013 51 afişări

Ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, a declarat, miercuri, în cadrul comisiilor reunite de buget din Parlament, că se vor restructura "din temelii" structurile de control pe evaziune şi fraudă fiscală, fiind daţi afară oamenii din aceste instituţii şi angajaţi cei "competenţi şi integri".

Chiţoiu a prezentat, în cadrul dezbaterilor privind bugetul de stat pe anul 2013, o serie de măsuri cu scopul de a reduce evaziunea fiscală şi creşterea veniturilor la bugetul de stat, între care un plan de restructurare a instituţiilor cu atribuţii în controlul şi combaterea evaziunii fiscale.

"Concomitent vom restructura din temelii structurile de control pe evaziune şi fraudă fiscală, Garda Financiară, Direcţia de Supraveghere şi Control Vamal, Direcţia Antifraudă din cadrul ANAF. (...) Toate aceste trei structuri ale ANAF se vor desfiinţa şi toţi oamenii respectivi vor pleca acasă. Vom înfiinţa o structură nouă, cu oameni competenţi şi integri. Pentru că nu putem să reducem evaziunea fiscală şi nu putem să avem un nivel de colectare a veniturilor cu asemenea oameni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Chiţoiu,
structuri,
evaziune
/actualitate/chitoiu-vom-restructura-din-temelii-structurile-de-control-pe-evaziune-si-frauda-fiscala-10535037
10535037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.