Chiriile apartamentelor de pe Litoral, mai mici cu până la 14%. Cât costă o locuinţă pentru o lună în staţiunile de la Marea Neagră

Postat la 19 iulie 2012 14 afişări

Chiriile garsonierelor şi apartamentelor din staţiunile de pe Litoral contină să scadă, reducerea ajungând până la 14% faţă de anul trecut, cele mai mari diferenţe de preţ fiind înregistrate la locuinţele cu trei camere din Constanţa, Mangalia, Neptun şi Eforie Sud.

"Garsonierele şi apartamentele de la malul Mării Negre sunt, şi anul acesta, o soluţie de cazare pentru cei care aleg litoralul românesc. Tot mai mulţi turişti preferă să închirieze astfel de locuinţe pe perioade mai lungi, având avantajul unor tarife mai mici decât în cazul hotelurilor sau aparthotelurilor. Chiriile sunt în uşoară scădere faţă de vara anului trecut", se arată într-un comunicat al portalului Imopedia.ro.

Studiul realizat de portalul imobiliar arată că valoarea chiriei medii de anul acesta a scăzut cu 5 până la 35 euro faţă de cea de anul trecut. Cele mai mari diferenţe de preţ au fost înregistrate pentru apartamentele cu trei camere din Constanţa, Mangalia, Neptun şi Eforie Sud.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuinţă,
Marea Neagră,
chirie
/actualitate/chiriile-apartamentelor-de-pe-litoral-mai-mici-cu-pana-la-14-cat-costa-o-locuinta-pentru-o-luna-in-statiunile-de-la-marea-neagra-9891322
9891322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.