Chirie de 6.800 de euro pe lună pentru un apartament în Capitală

Postat la 27 martie 2012 11 afişări

Proprietarul celui mai scump apartament scos la închiriere în prezent în România cere o chirie de 6.800 de euro pe lună, locuinţa amplasată în Herăstrău având 450 de metri pătraţi, potrivit unui studiu al imobiliare.ro, care arată că 15,5% din ofertă are o chirie lunară de peste 1.000 de euro.

"Pe o piaţă aflată în continuare în plină criză, 15,5% din totalul apartamentelor scoase la închiriere pe imobiliare.ro vizează segmentele de vârf. Astfel, în cazul a 1.107 din cele 7.137 de apartamente de închiriat, chiria lunară depăşeşte 1.000 de euro", se arată într-un comunicat al portalului imobiliar.

Cel mai scump apartament scos la închiriere în acest moment este un penthouse cu o suprafaţă utilă de 450 mp din Herăstrău. Cu 6.800 de euro, echivalentul a peste 14 salarii medii brute în România , poate fi închiriat un apartament exclusivist cu 4 camere, cu vedere spre Parcul Herăstrău, situat în imediata apropiere a restaurantelor şi cafenelelor din zonă. Imobilul în care se află acesta are două apartamente pe nivel. Fiecare dormitor este prevăzut cu baie proprie şi dressing.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Chirie,
Capitală,
apartament
/actualitate/chirie-de-6-800-de-euro-pe-luna-pentru-un-apartament-in-capitala-9442598
9442598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.