CHIRIA în apartamentele mobilate, mai mare decât în cele nemobilate. Care sunt preţurile la chirie în Bucureşti

Postat la 11 aprilie 2013 46 afişări

Nivelul chiriei pentru apartamentele scoase la închiriere mobilate este cu 10-15% mai mare decât la cele care sunt scoase pe piaţă fără astfel de dotări, însă diferenţele de preţ nu se justifică având în vedere că investiţia în mobilier este recuperată în 4-5 ani.

CHIRIA în apartamentele mobilate, mai mare decât în cele nemobilate. Care sunt preţurile la chirie în Bucureşti

 "Potrivit unei analize efectuată pe baza ofertelor de pe piaţa închirierilor apărute în luna martie 2013, preţul stabilit de proprietari este influenţat de fiecare facilitate oferită de proprietate. Pe lângă clasicele criterii de zonă, suprafaţă, confort şi etaj, proprietarii includ în preţ şi mobila", se arată într-un comunicat al portalului imobiliar anunturiparticulari.ro.

Astfel, pentru o garsonieră nemobilată preţul mediu de închiriere solicitat este de 190 de euro, iar pentru cea mobilată de 218 de euro, cu 28 de euro mai mult. De asemenea, chiria unui apartament cu două camere nemobilat este evaluată de proprietar cu un preţ mediu de 280 de euro, faţa de 322 euro cât se solicită pentru acelaşi tip de apartament, dar cu mobila inclusă, respectiv mai mult cu 42 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chiria-in-apartamentele-mobilate-mai-mare-decat-in-cele-nemobilate-care-sunt-preturile-la-chirie-in-bucuresti-10734674
10734674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.