Chinezii ULUIESC din nou. Au construit în numai 12 ZILE ceva considerat IMPOSIBIL până acum

Postat la 08 septembrie 2021 501 afişări

Chinezii ULUIESC din nou. Au construit în numai 12 ZILE ceva considerat IMPOSIBIL până acum

O companie din China a construit recent în oraşul Zhuhai un hotel cu şapte etaje, în care se găsesc 112 paturi. Construcţia a durat numai 12 zile şi a fost realizată de China State Construction Engineering Corporation (CSCEC), cea mai mare companie de construcţii din lume.

Pentru ridicarea hotelului s-a folosit tehnica numită construcţie modulară. Mai exact, părţi din clădire (denumite şi „module”) sunt prefabricate într-o fabrică şi montate împreună la faţa locului.

Aproximativ 80 la sută din procesul de construcţie care ar fi realizat în mod normal la faţa locului a fost mutat la o fabrică a companiei care foloseşte maşini automate inteligente. Tot ce au trebuit să facă lucrătorii umani din construcţii a fost apoi să le pună laolaltă, „ca şi cum ar construi o maşină”, a explicat compania CSCEC într-un comunicat citat de IFL Science.

Acest principiu de construcţie a hotelului din China nu numai că a făcut procesul mai rapid, dar a îmbunătăţit şi precizia şi calitatea clădirii, a transmis CSCEC.

Acest lucru se datorează în mare parte faptului că producţia automatizată elimină erorile umane, permiţând reproducerea exactă a proiectelor într-un mediu controlat.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
construire,
chinezi,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.