Chestorul Manoloiu, şeful Serviciului de Evidenţă a Populaţiei, audiat la Parchetul Înaltei Curţi

Postat la 06 august 2012 8 afişări

Chestorul Constantin Manoloiu, şeful Serviciului Evidenţa Populaţiei, a fost citat luni la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), pentru a fi audiat în legătură cu adresele transmise Curţii Constituţionale pentru soluţionarea referendumului, informaţiile din acte contrazicându-se.

Chestorul Manoloiu ar fi eludat dispoziţiile legale incidente în materia atribuţiilor sale atunci când a comunicat numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente destinate desfăşurării referendumului naţional, chestorul cunoscând faptul că încalcă legislaţia în materie şi ignorând acest aspect, susţin surse judiciare. Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor a comunicat Curţii Constituţionale, prin chestorul şef Constantin Manoloiu (subordonatul ministrului de Interne, Ioan Rus), a semnat o adresă transmisă Curţii Constituţionale în 1 august 2012, în care este notat faptul că în listele electorale permanente utilizate la referendum au fost înscrise un număr de 18.292.514 persoane.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piccj,
audiere,
referendum,
Chestor,
Manoloiu
/actualitate/chestorul-manoloiu-seful-serviciului-de-evidenta-a-populatiei-audiat-la-parchetul-inaltei-curti-9925744
9925744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.