Chestorul Gheorghe Popa, numit adjunct al şefului Poliţiei Române

Postat la 10 mai 2013 34 afişări

Chestorul Gheorghe Popa, demis în 2008 de la conducerea Poliţiei Române, în urma scandalului privind achiziţia unor maşini pentru IGPR, va fi, începând de luni, adjunct al şefului Poliţiei, în locul lui Viorel Vasile.

Chestorul Gheorghe Popa, numit adjunct al şefului Poliţiei Române

 Oficiali din Ministerul Afacerilor Interne au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Popa va ocupa de luni funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Române, în locul lui Viorel Vasile, căruia urma să îi expire împuternicirea. Vasile Viorel a solicitat să îi înceteze mai devreme împuternicirea, din motive personale.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Popa va avea în subordine Direcţia de Investigaţii Criminale şi Direcţia de Investigare a Fraudelor.

Înainte să fie împuternicit în funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Române, chestorul Gheorghe Popa ocupa funcţia de director adjunct al Direcţiei Generale Mobilizare Operaţii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chestorul-gheorghe-popa-numit-adjunct-al-sefului-politiei-romane-10869271
10869271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.