Charlie Sheen vs. Muammar Gadhafi. Ar putea conduce Sheen Libia?

Autor: Razvan Muresan Postat la 03 martie 2011 14 afişări

Presa internationala gaseste tot mai multe asemanari intre discursurile si comportamentele lui Sheen si Gadhafi. Cuvinte care ii pun in situatii dificile chiar si pe translatori sau gesturi care socheaza telespectatorii.

Cititorii paginii de internet a cotidianului britanic The Guardian au la dispozitie un concurs in care pot alege cui apartin anumite citate, iar variantele de raspuns sunt Sheen si Gadhafi.

Amandoi sunt inconjurati de femei, Gadhafi prin serviciu sau de paza, iar Sheen cu cele doua iubite numite "zeitele". E doar una din asemanarile gasite de jurnalistii de la CNN. "Sheen e nebun, dar se poate si mai rau", spune Donald Trump, citat de CNN.

"Sunt ca regina Angliei" sau "Orice miscare grozava incepe cu un barbat" sunt cateva dintre citatele pe care cititorii The Guardian trebuie sa le recunoasca. Cititi lista completa pe www.guardian.co.uk

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Gadhafi,
Sheen,
replici,
CNN,
Guardian
/actualitate/charlie-sheen-vs-muammar-gadhafi-ar-putea-conduce-sheen-libia-8027915
8027915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.