CFR şi-a redus datoriile şi a intrat pe profit

Postat la 10 decembrie 2012 9 afişări

CFR şi-a redus datoriile cu 65% în primele zece luni, de la 5,5 miliarde lei la 1,9 miliarde lei, şi a înregistrat un profit de 58,4 milioane lei, după pierderile de 18,1 milioane lei din intervalul ianuarie-octombrie 2011. Cheltuielile companiei care administrează infrastructura feroviară publică au scăzut în perioada analizată cu 15%, la 2,1 miliarde lei, anunţă compania.

Rezultatele sunt efectul unor măsuri de redresare economică, arată CFR, fără să dea detalii. Investiţiile companiei s-au ridicat la 1,19 miliarde lei în primele zece luni, cea mai mare parte, de 1,06 miliarde lei, fiind aferentă programelor cu finanţare europeană (modernizare staţii de cale ferată, reabilitarea podurilor, podeţelor şi a tunelurilor de cale ferată, îmbunătăţirea siguranţei traficului feroviar şi reabilitarea infrastructurii feroviare), gradul de utilizare fiind de 99,3%.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cfr,
pierderi,
datorii,
profit,
financiar
/actualitate/cfr-si-a-redus-datoriile-si-a-intrat-pe-profit-10382177
10382177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.