CFR Calatori vrea sa disponibilizeze 15% din angajati in 2011

Postat la 01 noiembrie 2010 13 afişări

CFR Calatori vrea sa disponibilizeze anul viitor aproximativ 2.200 de angajati, reprezentand 15% din totalul de 15.000 de salariati, si sa investeasca 957 milioane de euro pana in 2019 pentru achizitia de rame electrice, automate de bilete si un sistem de control prin porti de acces la tren.

Masurile sunt incluse in programul de restructurare si rederesare economico-financiara a CFR Calatori si obtinut de agentia MEDIAFAX.La elaborarea programului, compania a tinut cont de recomandarile Bancii Mondiale prezentate Ministerului Transporturilor, in vederea realizarii unui buget de venituri si cheltuieli echilibrat pentru anul viitor, fara pierderi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
CFR,
disponibilizari
/actualitate/cfr-calatori-vrea-sa-disponibilizeze-15-din-angajati-in-2011-7656954
7656954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.