CES Las Vegas 2013: Prima ediţie din ultimele două decenii la care nu va participa Microsoft

Autor: Vlad Popescu Postat la 07 ianuarie 2013 34 afişări

Expoziţia anuală de gadget-uri şi tehnologie Consumer Eletronics Show are loc în această săptămână la Las Vegas, producătorii de electronice promiţând dispozitive mai subţiri, mai performante, mai frumoase sau mai mari, însă absenţa Microsoft pune sub semnul întrebării relevanţa evenimentului.

 Expoziţia anuală de gadget-uri şi tehnologie Consumer Eletronics Show are loc în această săptămână la Las Vegas, producătorii de electronice promiţând dispozitive mai subţiri, mai performante, mai frumoase sau mai mari, însă absenţa Microsoft pune sub semnul întrebării relevanţa evenimentului, informează Mediafax.

CES Las Vegas, cel mai mare eveniment de profil, este o oportunitate pentru producători să prezinte şi să promoveze inovaţiile şi gadget-urile pe care vor miza în anul care abia a început.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Las Vegas,
gadget,
producători,
electronice,
Windows,
PC
/actualitate/ces-las-vegas-2013-prima-editie-din-ultimele-doua-decenii-la-care-nu-va-participa-microsoft-10434667
10434667
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.