Cernea: Mazăre poate risca excomunicarea

Postat la 13 aprilie 2013 22 afişări

Preşedintele Partidului Verde, deputatul de Constanţa Remus Cernea, a apreciat, sâmbătă, la Suceava, că Radu Mazăre poate risca "excomunicarea din partea Bisericii, prin tipul de discurs şi limbaj pe care îl practică", în condiţiile în care Biserica promovează un comportament moral.

Cernea: Mazăre poate risca excomunicarea

 Cernea a spus, într-o conferinţă de presă, că dezbaterile politice din România ar trebui duse în jurul unor argumente şi că este firesc să fie opinii diferite pe foarte multe teme.

"Sunt obişnuit să fiu acuzat sau atacat la persoană pe nedrept. Întotdeauna, în astfel de situaţii, am întors creştineşte şi celălalt obraz", a spus liderul Partidului Verde.

El a arătat că pe tema care a făcut obiectul declaraţiilor lui Radu Mazăre consideră că Biserica şi bisericile din România cultivă şi trebuie să cultive valori care promovează înţelegerea, pacea, toleranţa, bunacuviinţă şi, în general, un comportament moral.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cernea-mazare-poate-risca-excomunicarea-10742816
10742816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.