Cererea de eliberare a lui Adrian Năstase, judecată pe 12 februarie. Instanţa a respins solicitarea de schimbare a termenului

Postat la 10 ianuarie 2013 39 afişări

Cererea de eliberare din închisoare a lui Adrian Năstase după executarea unei treimi din pedeapsă va fi judecată la termenul stabilit în 12 februarie, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 4 a respins, joi, cererea de preschimbare a termenului.

Judecătoria Sectorului 4 a înregistrat, miercuri, cererea de eliberare din închisoare a lui Adrian Năstase înainte de termen şi a stabilit ca dosarul să fie judecat în 12 februarie, însă avocaţii fostului premier au cerut schimbarea acestuia, considerând că termenul este prea lung.

Instanţa a resins, joi, cererea avocaţilor lui Adrian Năstase, astfel că cererea acestuia de eliberare din închisoare va fi judecată la termenul stabilit iniţial.

Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, declara că s-a cerut un alt termen, în ianuarie, întrucât dacă cererea va fi judecată în 12 februarie, practic s-ar pierde zilele scăzute din pedeapsa primită de Adrian Năstase, respectiv perioada din 20 până în 26 iunie 2012 când fostul premier a fost internat în Spitalul Floreasca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eliberare,
Adrian Năstase,
judecată
/actualitate/cererea-de-eliberare-a-lui-adrian-nastase-judecata-pe-12-februarie-instanta-a-respins-solicitarea-de-schimbare-a-termenului-10447818
10447818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.