CEO-ul JPMorgan Jamie Dimon le cere angajaţilor să revină la birou, întrucât nu crede în modelul muncii de acasă

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 02 mai 2021 261 afişări

CEO-ul JPMorgan Jamie Dimon le cere angajaţilor să revină la birou, întrucât nu crede în modelul muncii de acasă

Jamie Dimon, directorul executiv al JPMorgan, le-a cerut angajaţilor să se reîntoarcă la birouri, decizie ce loveşte din plin trendul muncii în regim remote, scrie Forbes.

Anterior, Dimon le-a solicitat traderilor, bancherilor, brokerilor şi analiştilor să revină la birou până pe 21 septembrie 2020, în condiţiile în care staff-ul a lucrat jumătate de an la domiciliu. Însă planul nu a fost pus în aplicare, având în vedere ritmul de infecţie cu SARS-CoV-2 din SUA.

La jumătatea lunii aprilie, instituţia bancară plănuia să ofere posibilitatea de a munci permanent de acasă unui număr de aproximativ 25.000 de angajaţi. Dimon a declarat că 10% din cei 255.000 de angajaţi din Statele Unite vor putea lucra de la domiciliu după ce va lua sfârşit pandemia, conform unei scrisori trimise acţionarilor.

Dar se pare că Dimon şi-a schimbat între timp opiniile, JPMorgan fiind prima banca majoră din America care le cere tuturor angajaţilor să se reîntoarcă la birouri începând cu luna iulie.

„Pe măsură ce SUA depăşeşte pragul de 200 de milioane de vaccinuri anti-COVID-19 administrate şi tot mai multe oraşe şi state continuă să ridice din restricţii, ne vom deschide birourile din SUA către toţi angajaţii pe 17 mai, urmând să lucrăm la 50% din capacitate”, spune Dimon.

„Numărul va creşte în luna următoare (...) aşteptându-ne ca toţi angajaţii din SUA să se reîntoarcă la birou odată cu începutul lunii iulie”, a adăugat CEO-ul JPMorgan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jpmorgan,
angajati,
birou,
revenire,
ceo,
model

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.