CEO Tarom, Christian Heinzmann, forţat sa accepte scurtarea mandatului

Postat la 25 iunie 2013 40 afişări

CEO-ul Tarom, Christian Heinzmann, spune că a fost forţat să semneze un document prin care durata contractului său a fost redusă la un an, că ministrul Transporturilor Relu Fenechiu i-a spus că nu a ştiut despre acest lucru şi că vor discuta pe acest subiect la întoarcea oficialului din concediu.

CEO Tarom, Christian Heinzmann, forţat sa accepte scurtarea mandatului

 El a declarat agenţiei MEDIAFAX că a semnat un document la solicitarea preşedintelui Consiliului de Administraţie, Dan Pascariu, care prevede printre altele că durata mandatului său a fost redusă de la patru ani la un an, menţionând că până în luna noiembrie îşi va păstra funcţia de CEO şi responsabilităţile aferente.

"Dacă nu aş fi semnat, aş fi fost concediat", a spus el.

În plus, el a fost informat ulterior că Nicolae Demetriade a fost numit vineri în funcţia de director executiv al Tarom de către Consiliul de Administraţie şi că va trebui să colaboreze cu acesta, dar nu a primit documente oficiale în acest sens.

"Cum l-aş fi putut eu forţa? El a semnat un addendum la contract de bună voie", a declarat la rândul său Dan Pascariu, contactat de MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ceo-tarom-christian-heinzmann-fortat-sa-accepte-scurtarea-mandatului-11017059
11017059
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.