Celebrul realizator TV Larry King ar fi primit 225.000 de dolari pentru un interviu cu un fost premier prorus al Ucrainei

Postat la 20 august 2016 104 afişări

Cunoscutul realizator de televiziune Larry King ar fi primit în 2011 suma de 225.000 de dolari pentru un interviu cu Mykola Azarov, fost premier al Ucrainei în timpul administraţiei pro-ruse a lui Viktor Ianukovici, afirmă un parlamentar ucrainean.

Serhiy Leshchenko, un parlamentar ucrainean şi jurnalist de investigaţie, a prezentat vineri detalii proaspete referitoare la presupusele plăţi secrete către SUA făcute de fostul partid de guvernământ al Ucrainei cu scopul de a influenţa opinia publică din Statele Unite şi pentru a devia criticile referitoare la comportamentul tot mai autoritar al preşedintelui Viktor Ianukovici, relatează cotidianul The Guardian pe pagina electronică.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
SUA,
POLITICĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.