Cele mai ciudate motive pentru care să încasezi banii de pe asigurarea telefonului

Autor: Razvan Muresan Postat la 26 octombrie 2012 169 afişări

Motivele pentru care oamenii îşi distrug telefonul se leagă cel mai adesea de neatenţie. În loc să-şi scape mobilul pe jos, unii au reale poveşti pentru a obţine un telefon nou pe seama poliţei de asigurare pe care au încheiat-o, notează thisismoney.co.uk.

Cele mai stupide întâmplări:

Un fermier din Devon a pretins că şi-a pierdut telefonul în vaca pe care o asista în timpul travaliului. Acesta a fost găsit ulterior, dar era deteriorat.

O femeie din Nottingham susţine că a gătit telefonul ei Nokia 6303i în plăcinta pe care o pregătea pentru ziua de naştere a fiicei sale. Telefonul s-a topit în cuptor.

O femeie de 30 de ani care îşi plimba câinele pe o plajă din Ţara Galilor a dat vina pe un pescăruş care i-a luat în zbor telefonul Samsung Galaxy din mână.

O tânără de 20 de ani din Bristol spune că telefonul său a încetat să mai vibreze în timp ce îl folosea pentru alte scopuri decât cele specificate în manualul de instrucţiuni.

Un muncitor de 40 de ani spune că telefonul i-a căzut accidental în veceu în timp ce se dezbrăca. Deşi a tras apa, telefonul a rămas în vasul de toaletă, însă fără să mai funcţioneze.

Un tânăr de 30 de ani care filma maimuţe cu HTC-ul său One X a fost suprins de animalele care s-au urcat pe maşina sa şi i l-au distrus.

Un cuplu care voia să refacă celebra secvenţă din filmul Titanic a îmbrăţişării pe vapor a scăpat telefonul în apă în timp ce îşi făcea fotografii.

Telefonul unui pirotehnist din Plymouth a explodat în timpul unui foc de artificii la sute de metri înălţime după ce l-a uitat în zona securizată în care se aprindeau cutiile cu explozibil.

Alte situaţii ciudate se leagă de o fată care şi-a zdrobit mobilul HTC Desire X de perete când îl arunca înspre iubitul ei sau de un tânăr care şi-a scăpat telefonul în timp ce filma un concert urcat într-un copac.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigarari,
telefon,
pierdere
/actualitate/cele-mai-ciudate-motive-pentru-care-sa-incasezi-banii-de-pe-asigurarea-telefonului-10259257
10259257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.