Cele mai ciudate bagaje pe care le transporta oamenii cu avionul sau de ce iti trebuie nervi tari ca sa lucrezi in aeroport

Autor: Ana Raduta Postat la 14 aprilie 2011 168 afişări

Oricine a calatorit cu avionul a avut macar o data batai de cap la aeroport din cauza bagajelor, care fie sunt prea grele, fie dispar, fie sunt deteriorate. Sunt si calatori care nu-si pun astfel de probleme inainte de un zbor si nici nu se tem ca ar putea parea ridicoli daca la imbarcare aduc, pe langa valiza cu haine, si alte bagaje, precum o cada sau un sac cu nisip.

Primii pe lista excentricilor din aeroporturi sunt doi tineri indragostiti care, in urma unei vacanta in Granada, au decis ca ar fi indicat sa aduca acasa un suvenir. Nu au luat un magnet de frigider, ci un intreg sac de nisip, decizie care i-a lasat cu gura cascata pe angajatii aeroportului.

Un alt calator a tinut ca in bagajul de cala sa includa si o cada de baie, iar altul s-a prezentat la check-in cu o uriasa roata de cascaval. Asta nu-i nimic, spun reprezentantii aeroportului JFK, care, cu alta ocazie, s-au trezit cu un pasager care voia sa imbarce un motor de masina.

Si mai avem un exemplu - tot pe aeroportul JFK, un calator a incercat sa duca la bagajul de cala o vaca moarta, insa numai dupa ce a infasurat-o bine in plastic, potrivit CNBC.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aeroport,
calatori,
avion,
aeroport,
bagaje
/actualitate/cele-mai-ciudate-bagaje-pe-care-le-transporta-oamenii-cu-avionul-sau-de-ce-iti-trebuie-nervi-tari-ca-sa-lucrezi-in-aeroport-8156863
8156863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.