Cel putin 65 de victime in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,3 in Noua Zeelanda

Postat la 22 februarie 2011 18 afişări

Cel putin 65 de persoane au murit in urma cutremurului inregistrat marti in Noua Zeelanda, a anuntat premierul John Key, citat de site-ul postului de televiziune TVNZ.

El a precizat ca pana in prezent au fost confirmate 65 de decese, insa bilantul risca sa creasca, si a descris orasul Christchurch drept "o scena de devastare totala".

"Este posibil sa asistam la cea mai neagra zi a Noii Zeelande", a spus Key. "Este o comunitate aflata in agonie totala. Avem nevoie ca aceasta comunitate sa se uneasca, iar oamenii sa se ajute unii pe altii, asa cum au mai facut-o in trecut si o vor face din nou", a adaugat el.

Cutremurul, cu magnitudinea 6,3, s-a produs la ora locala 12.51 (2.51, ora Romaniei), la 5 kilometri de Christchurch si la o adancime de numai 4 kilometri, conform Institutului de geofizica american (USGS). Seismul a fost urmat de mai multe replici, cu magnitudini de pana la 5,6, si a provocat distrugeri masive.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victime,
cutremur,
John Key,
Noua Zeelanda
/actualitate/cel-putin-65-de-victime-in-urma-unui-cutremur-cu-magnitudinea-6-3-in-noua-zeelanda-8003357
8003357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.