Cel puţin 14 morţi şi peste 100 de răniţi în urma unor atentate în India

Postat la 22 februarie 2013 15 afişări

Cel puţin 14 persoane au fost ucise şi aproximativ alte 100 rănite, joi, în India, în exploziile simultane ale unor bombe la periferia Hyderabad (sud), potrivit unui bilanţ anunţat vineri de poliţie, care califică acest incident drept un "atac terorist".

Aceste atentate au loc la puţin timp după execuţia, la 7 februarie, a unui musulman separatist din Cashmir, condamnat la moarte pentru participarea sa la atacul islamist împotriva Parlamentului din New Delhi din decembrie 2001, care a declanşat un conflict cu Pakistanul. India era în alertă de două săptămâni.

"Numărul total al morţilor este 14, numărul răniţilor este 119. Şase sunt în stare critică", a declarat vineri ministrul de Interne indian Sushil Kumar Shinde în timpul unei conferinţe de presă în metropola meridională.

N. Rao, un oficial de rang înalt din cadrul poliţiei din Hyderabad, a confirmat bilanţul de 14 morţi şi a estimat numărul răniţilor la 80.

Poliţia a avasat joi numărul de 20 de morţi şi circa 50 de răniţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
India,
răniţi,
morţi
/actualitate/cel-putin-14-morti-si-peste-100-de-raniti-in-urma-unor-atentate-in-india-10586446
10586446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.