LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Cum poate deveni infrastructura Capitalei mai sustenabilă?

Cel mai tare job: eşti plătit pentru a trăi în poala luxului!

Postat la 20 septembrie 2013 138 afişări

Te gândeşti să îţi schimbi cariera? Ei bine, ai şansa să duci o viaţă de lux şi chiar să fii plătit pentru asta, dacă vei candida la postul oferit de un site de lux lansat recent.

Cel mai tare job: eşti plătit pentru a trăi în poala luxului!

 Te gândeşti să îţi schimbi cariera? Ei bine, ai şansa să duci o viaţă de lux şi chiar să fii plătit pentru asta, dacă vei candida la postul oferit de site-ul VeryFirstTo.

Norocosul câştigător va avea ocazia să ia cina la restaurante exclusiviste, să probeze ţinute trendy, să testeze maşini de lux, gadget-uri apărute recent pe piaţă şi cosmetice scumpe, să ia parte la galerii de artă, la inaugurarea unor hoteluri şi multe altele.

"Deşi acesta ar putea fi cel mai atractiv job, este totodata pretenţios. Noi vom dezvălui cele mai noi apariţii în materie de produse şi servicii de lux şi suntem în căutarea unui cunoscător care le va putea testa. Primim cu drag CV-uri, dar doar de la cei care pot distinge clar între motorul unui Bentley şi cel al unui Lexus sau care cunoaşte diferenţa între caşmir şi vicuña", a declarat Marcel Knobil, fondatorul site-ului VeryFirstTo.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lux,
plati,
site,
candidati,
cariera,
post,
viata
/actualitate/cel-mai-tare-job-esti-platit-pentru-a-trai-in-poala-luxului-11366643
11366643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.