Cel mai scump penthouse la vânzare în Bucureşti costă 3,5 mil. euro

Postat la 14 decembrie 2012 27 afişări

Cel mai scump penthouse scos la vânzare în Bucureşti costă 3,5 milioane euro, are o suprafaţă utilă de 560 de metri pătraţi şi 12 camere, saună, cramă şi jacuzzi, dispuse pe două etaje, şi este amplasat în zona Nordului, potrivit datelor portalului Imobiliare. ro.

Portalul a realizat un clasament al celor mai scumpe penthousuri scoase la vânzare în cele mai importante oraşe din ţară, pe baza datelor listate pe Imobiliare.ro. Micile ansambluri rezidenţiale construite în perioada de criză în nordul Capitalei ocupă primele locuri în rândul proprietăţilor exclusiviste de pe acest segment. Astfel, în Capitală cel mai scump apartament scos la vânzare este un penthouse de 3,5 milioane de euro.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
penhouse,
bucuresti,
pret
/actualitate/cel-mai-scump-penthouse-la-vanzare-in-bucuresti-costa-3-5-mil-euro-10392405
10392405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.