Cel mai grav ATAC INFORMATIC din China: Site-urile cu domeniul .cn, blocate pentru mai multe ore

Postat la 27 august 2013 57 afişări

Internetul chinez a fost afectat de un atac informatic, "cel mai important de până în prezent", care a perturbat puternic accesul la site-urile găzduite în ţară, a anunţat o agenţie semiguvernamentală.

Cel mai grav ATAC INFORMATIC din China: Site-urile cu domeniul .cn, blocate pentru mai multe ore

 Site-urile a căror adresă au domeniul ".cn" au fost vizate de un atac de negare de serviciu (DDoS) timp de aproximativ două ore, duminică dimineaţa, a precizat într-un comunicat Centrul chinez de informaţii privind Internetul (CNNIC).

Un atac de negare de serviciu constă în inundarea cu cereri a unui server informatic până la blocarea lui sau perturbarea puternică a funcţionării sale.

Un al doilea atac DDoS, care a avut loc după câteva ore, a sporit în intensitate şi a constituit "cel mai grav atac suferit vreodată" de reţeaua chineză, potrivit CNNIC.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-grav-atac-informatic-din-china-site-urile-cu-domeniul-cn-blocate-pentru-mai-multe-ore-11274365
11274365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.