Cel mai bun restaurant din Irlanda este restaurantul unui român - GALERIE FOTO

Postat la 19 octombrie 2016 1131 afişări

Comunitatea TripAdvisor recomandă restaurantul Mulberry Garden ca fiind cel mai bun din Irlanda, iar nu mică ne-a fost surpriza când am descoperit că este condus de un bistriţean. Din cele 411 recenzii de pe TripAdvisor, 312 declară restaurantul ca fiind excelent.

Claudiu Hedeş, un bistriţean stabilit în Irlanda, este managerul  estaurantului numit Mulberry Garden, undeva în Dublin. În comunitatea online TripAdvisor, una dintre cele mai accesate platforme de recomandări pentru persoanele care călătoresc, restaurantul bistriţeanului din Irlanda ocupă locul întâi în preferinţele oamenilor.

Mulberry Garden a primit nu mai puţin de 312 recenzii „excelente”. Conform profilului său profesional, bistriţeanul Claudiu Hedeş este managerul localului încă din anul 2012, adică de aproape cinci ani.

Conform TriAdvisor, la Mulberry Garden se găsesc specialităţi din bucătăria irlandeză, europeană şi contemporană. Restaurantul este potrivit pentru întâlniri romantice sau de afaceri, chiar şi pentru ieşiri în grupuri mari. „Un restaurant irlandez modern care cuprinde cele mai bune produse irlandeze. Ascuns in inima Dublinului 4”, este descrierea restaurantului de pe platforma online.

Cititi mai multe pe www.bistriteanul.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.