CEC Bank lansează un nou credit pentru finanţarea capitalului de lucru

Postat la 25 martie 2013 66 afişări

CEC Bank S.A. a încheiat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii S.A. (FNGCIMM) convenţiile privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii Măsurii 215 – plăţi privind bunăstarea animalelor – pachetul b – păsări.a

CEC Bank lansează un nou credit pentru finanţarea capitalului de lucru

Astfel, CEC Bank a lansat creditul punte pentru finanţarea capitalului de lucru, pentru desfăşurarea activităţilor curente, inclusiv pentru plata obligaţiilor către bugetul de stat şi celelalte bugete.

Categoriile de clienţi eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale şi/sau persoane juridice, grupuri de producători recunoscute sau organizaţii de producători recunoscute, după caz, şi care deţin, cresc sau exploatează păsări, individual sau în forme de asociere, conform legislaţiei în vigoare, în scopul obţinerii producţiei agricole.

Creditele se acorda in LEI, iar valoarea finantarii poate fi de pana la 80%-85% din valoarea decontului justificativ prevazuta in adeverinta eliberata de APIA, in functie de performanta financiara a clientului.

Costurile practicate in prezent de CEC Bank pentru finantarea acestor clienti sunt urmatoarele:

- dobanda variabila compusa din ROBOR 3 luni plus marja intre 3 p.p. si 4 p.p., stabilita in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul (actualizata trimestrial in prima zi lucratoare). In prezent dobanda variaza intre 9,03% si 10,03%.

- comision de gestiune de 0,35% aplicat la valoarea creditului acordat si perceput la acordarea creditului.  

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor, dar nu mai tarziu de data stabilita in Conventiile incheiate de banca cu APIA si FGCR/FNGCIMM sau in actele aditionale ulterioare.

“Prin incheierea acestei conventii, CEC Bank sprijina in continuare producatorii agricoli, oferindu-le  conditii avantajoase de creditare si consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a finantarilor”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor din domeniul agriculturii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-lanseaza-un-nou-credit-pentru-finantarea-capitalului-de-lucru-10688412
10688412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.