Cea mai scazuta temperatura din tara din acest sezon: -13 grade Celsius la Joseni, in judetul Harghita

Postat la 28 noiembrie 2010 36 afişări

Cea mai scazuta temperatura din tara in acest sezon, de minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, duminica, la Joseni, in judetul Harghita.

Potrivit meteorologului Gyorfi Tunde de la statia meteo din Miercurea Ciuc, temperatura de minus 13.00 grade Celsius a fost consemnata intre orele 7.30 - 8.00 la Statia Meteo Joseni.

In tot judetul Harghita a fost ger, minimele consemnate de meteorologi duminica dimineata fiind de minus 11,5 grade Celsius la Miercurea Ciuc, minus 10 grade la Toplita, minus 8 grade la Bucin si minus 5 grade Celsius la Odorheiu Secuiesc.

Prognoza pentru intervalul imediat urmator indica, insa, o incalzire semnificativa, cu minime pozitive luni dimineata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
vreme,
iarna,
scadere,
temperaturi
/actualitate/cea-mai-scazuta-temperatura-din-tara-din-acest-sezon-13-grade-celsius-la-joseni-in-judetul-harghita-7758045
7758045
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.