Cea mai mare conferinţă de securitate IT din România are loc la sfârşitul lunii la Bucureşti

Postat la 28 noiembrie 2012 13 afişări

DefCamp, una dintre cele mai importante iniţiative din domeniul INFOSEC & hacking din România din ultimii doi ani organizează în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie la Bucureşti cea mai mare conferinţă de securitate IT din România, una din puţinele oportunităţi de a intra în contact cu oamenii pasionaţi de securitate informatică din ţară. Sunt aşteptaţi în capitală aproape 250 de participanţi din România şi din străinătate.

DefCamp este o iniţiativă naţională dedicată dezvoltării competenţelor tinerilor pasionaţi de INFOSEC & Hacking, prin crearea unui mediu online şi offline, stimulativ şi interactiv, ce sa permită schimbul de cunoştinţe intre specialiştii in securitate underground, mediul academic, public şi privat din România şi din afară. Sunt aşteptate la eveniment persoane cu diverse funcţii ce desfăşoară activităţi variate precum CIO, CTO, CISO, System Administrators, Database Administrators, PenTesters, Security Media etc. dar cu toţii având aceeaşi preocupare - identificarea, manipularea, exploatarea şi neutralizarea problemelor de securitate din sistemele publice şi private. DefCamp este axat pe prezentarea unor informaţii tehnice legate de securitatea si insecuritatea mediului virtual si real, completat de numeroase activităţi tehnice. Evenimentul este organizat cu sprijinul KPMG, Distinct, BitDefender, uCoz Romania ş a Hotelului Yesterday.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
conferinta,
it,
securitate
/actualitate/cea-mai-mare-conferinta-de-securitate-it-din-romania-are-loc-la-sfarsitul-lunii-la-bucuresti-10355976
10355976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.