Cea mai mare achiziţie Apple: Compania vrea să preia Beats Electronics pentru 3,2 miliarde de dolari

Postat la 09 mai 2014 101 afişări

Apple este în discuţii avansate pentru preluarea producătorului de căşti audio Beats Electronics, care deţine de asemenea o platformă online de muzică, tranzacţie de 3,2 miliarde de dolari, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.

Cea mai mare achiziţie Apple: Compania vrea să preia Beats Electronics pentru 3,2 miliarde de dolari

 Preluarea Beats ar putea fi cea mai mare achiziţie efectuată vreodată de Apple.

Beats Electronics a fost fondată de rapperul Dr. Dre şi Jimmy Iovine, unul dintre cei mai influenţi executivi din industria muzicală.

Apple şi-ar extinde astfel prezenţa pe piaţa distribuţiei online de muzică, preluând serviciul de streaming lansat în acest an de Beats. Pentru 10 dolari pe lună, clienţii Beats primesc acces nelimitat la toate piesele şi albumele din catalogul companiei, pe care le pot accesa de pe smartphone, tabletă sau de pe computerul personal.

Distribuţia de muzică a devenit, în ultimii 10 ani, una dintre afacerile de bază ale Apple, datorită player-ului iPod şi platformei iTunes.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-mare-achizitie-apple-compania-vrea-sa-preia-beats-electronics-pentru-3-2-miliarde-de-dolari-12615533
12615533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.