CE va cere Google propuneri îmbunătăţite pentru închiderea investigaţiei privind motorul de căutare

Postat la 28 mai 2013 95 afişări

Comisia Europeană (CE) va cere Google să îşi îmbunătăţească propunerile pentru închiderea unei investigaţii antitrust referitoare la modul în care operează motorul de căutare, a declarat marţi comisarul pentru Concurenţă Joaquin Almunia.

CE va cere Google propuneri îmbunătăţite pentru închiderea investigaţiei privind motorul de căutare

 Almunia a spus în Parlamentul European că operatorii de servicii concurente celor ale Google şi utilizatorii vor dispune de o lună în plus, dincolo de termenul iniţial de 27 mai, pentru a răspunde propunerilor Google, transmite Bloomberg.

"Comisia Europeană va analiza răspunsurile şi este aproape 100% sigur că Google va trebui să îşi îmbunătăţească propunerile", a afirmat Almunia.

El nu a precizat domeniile în care Google trebuie să facă modificări.

Comisia Europeană a stabilit că Google deţine o poziţie dominantă în Europa în domeniul serviciilor de căutare şi al publicităţii asociate şi poate din acest motiv să afecteze concurenţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-va-cere-google-propuneri-imbunatatite-pentru-inchiderea-investigatiei-privind-motorul-de-cautare-10907067
10907067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.