Ce sumă vrea să obţină Manchester United printr-o listare pe Wall Street

Postat la 31 iulie 2012 12 afişări

Clubul britanic de fotbal Manchester United ar putea fi listat pe bursa din New York, după ce a renunţat la planuri pentru o listare de până la 1 miliard de dolari la Singapore.

Manchester United vrea să atragă până la 333 milioane de dolari prin această listare. Familia Glazer, care controlează clubul, oferă 16,7 milioane de acţiuni la preţul de 16-20 de dolari pe titlu, potrivit unui document transmis bursei. Preţul final al acţiunilor va fi stabilit la 9 august, transmite Bloomberg.

Manchester United profită de o revenire a încrederii investitorilor pe piaţa americană, blocată după dezamăgirea listării Facebook. Clubul vrea să obţină bani pentru plata datoriilor, a afirmat Josef Schuster, manager la firma de investiţii Ipox Schuster LLC.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Manchester United,
Wall Street,
listare
/actualitate/ce-suma-vrea-sa-obtina-manchester-united-printr-o-listare-pe-wall-street-9912800
9912800
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.