Ce spune spune premierul Nicolae Ciucăde despre revenirea la învăţământul online

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 septembrie 2022 38 afişări

Aşa cum avem datele în momentul de faţă, nu există acest parcurs, astfel încât să revenim la învăţământul online, spune premierul Nicolae Ciucă. El afirmă, însă, că este posibil să se reintre în sistemul online „punctual şi specific”, iar autorităţile trebuie să fie pregătite.

Ce spune spune premierul Nicolae Ciucăde despre revenirea la învăţământul online

„Am discutat acexst subiect atunci când s-au desfăşurat analizele, înainte de începerea anului de învăţământ. Aşa cum avem datele în momentul de faţă, nu există acest parcurs, astfel încât să revenim la învăţământul online”, spune NIcolae Ciucă.

Premierul precizează că „niciodată nu zicem niciodată”.

„Noi suntem pregătiţi ca acolo unde, probabil, punctual şi specific să fim în măsură să luăm şi o astfel de decizie. Dar concluziile după doi ani de pandemie în care învăţământul nu s-a desfăşurat aşa cum e firesc, ne determină să luăm măsurile de precauţie, astfel încât să nu mai lăsăm să ajungem în situaţia în care să revenim în online. Trebuie să pregătim sistemul de învăţământ, trebuie să avem un suport tehnic şi tehnologic pentru tot ceea ce înseamnă partea de modernizare a sistemului de educaţie, trebuie să existe şi această posibilitate, dar nu vrem să ajungem acolo”, încheie Ciucă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
educaţie,
online

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.