Ce spune Orban despre Tătaru şi Alexe care au fost surprinşi fără mască

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 noiembrie 2020 285 afişări

Premierul Ludovic Orban spune că Nelu Tătaru şi Costel Alexe nu au încălcat regulile când au stat într-un balon de plastic de tip iglu de pe o terasă din Iaşi: „Nu era în vigoare restricţia”.

Ce spune Orban despre Tătaru şi Alexe care au fost surprinşi fără mască

„Nu era în vigoare restricţia”, spune Ludovic Orban.

Potrivit unor fotografii apărute într-o publicaţie din Iaşi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi fostul ministru al Mediului Costel Alexe, au stat într-un balon de plastic de pe o terasă, fără a purta măşti de protecţie.

„Nu, nu sunt <răspândaci> adolescenţi şi tineri - cum le zice Orban, nu sunt nici ţărani agricultori din pieţe - <Zone Zoster>, nu sunt nici elevi cu prezenţa fizică la şcoală, nu sunt nici <petrecăreţi> dupaă ora 23,00, sunt chiar distinsii membri ai guvernului - ministrul nesănătăţii Neluţu Tataru şi <fratele> său de la PNL Iaşi - Costică Alexa - cel căruia îi mirosea poluarea de la Bucureşti dar pentru care nu a luat nicio măsură, ca ministru al mediului. Unul lângă altul, fără mască, fără distanţă, lejer, liniştit, la o relaxare mică”, a comentat prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seara că adolescenţii nu se infectează la şcoală, ci când nu sunt supravegheaţi de părinţi şi profesori. „Adolescenţii sunt răspândaci de virus”, a mai spus şeful Guvernului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
tătaru,
alexe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.