Ce spune Ciolacu, despre creşterea economică din T1

Autor: Cosmin Pirv Postat la 20 mai 2022 61 afişări

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Brăila, că creşterea economică din primul trimestru nu se regăseşte în buzunarele românilor, de accea Guvernul trebuie să ia măsuri.

Ce spune Ciolacu, despre creşterea economică din T1

„România e asigurată alimentar în acest moment şi după creşterea economică din primul trimestru vedem că e în trendul corespunzător. Cu adevărat, această creştere nu se regăseşte în buzunarele românilor, de aceea Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri. Am luat deja aceste măsuri în Sprijin pentru România”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a spus că le-a cerut fermierilor să devină şi procesatori.

„Mi-am permis să vorbesc cu fermierii ca din producători să devină şi procesatori, ei având deja un bonus de 10% la produsele procesate în România, fiindcă am fost mult prea mult timp doar exportatori de grăne, este cazul să fim exportatori şi de alimente, la un alt nivel”, a adăugat liderul PSD.

Acesta a lansat şi un atac la adresa USR.

„Am vorbit cu domnul doctor Rafila şi dacă am face o socoteală la vaccinurile comandate de unii filozofi de la USR, gândiţi-vă că cu acei bani cu care am cerut un miliard de euro vaccinuri pe care nu le folosim şi nu le-am fi putut folosi niciodată, am fi făcut două poduri”, a mai spus Marcel Ciolacu vineri la şantierul Podului de la Brăila.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
creştere,
economică

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.