Ce solutii de criza au gasit hotelierii

Postat la 14 noiembrie 2010 14 afişări

In prag de iarna profiturile hotelierilor de la mare au cam inghetat, asa ca acestia cauta disperati solutii sa atraga clienti. In Mamaia, de exemplu, mesele la un restaurant de patru stele sunt asezonate cu piese de teatru.

Vineri seara, pe langa cocktailurile oferite din partea casei, clientii s-au relaxat si cu o piesa de Goldoni, interpretata de actori constanteni.

In luna noiembrie restaurantul unui hotel de la malul marii este ticsit ca in plin sezon. Motivul? Clientii au fost invitati sa urmareasca o piesa de teatru in timpul mesei. Comanda se spune in soapta chelnerului, care trebuie sa se strecoare cu mare atentie printre actori.

Conducerea hotelului are si alte strategii de supravietuire pe timp de criza, pregatesc nopti de cabaret pentru clienti.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
solutii,
criza,
hotel,
teatru
/actualitate/ce-solutii-de-criza-au-gasit-hotelierii-7714287
7714287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.