Ce soluţie a adoptat o companie pentru creşterea productivităţii angajaţilor

Postat la 20 august 2012 7 afişări

Weekendul de trei zile şi "vacanţa la locul de muncă" se numără printre soluţiile adoptate de compania americană de software 37signals cu scopul de a-şi creşte productivitatea.

Într-un articol intitulat "Be More Productive. Take Time Off" (Fiţi mai productivi. Acordaţi-vă mai multe momente libere), Jason Fried, cofondator şi director-general al companiei producătoare de software 37signals, vorbeşte despre importanţa pe care schimbarea o are în procesul de producţie, informează nytimes.com.

"Schimbarea este importantă. Atunci când eram mici, aveam vacanţa de vară, care ne ţinea departe de şcoală. Vacanţa de vară era o schimbare. Abia aşteptam să vină. Câteva luni în care faci lucruri diferite de cele pe care le faci în mod obişnuit înseamnă foarte mult", afirmă Jason Fried.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-solutie-a-adoptat-o-companie-pentru-cresterea-productivitatii-angajatilor-9963122
9963122
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.