Ce s-a întâmplat cu acest bărbat devenit milionar în urma unui câştig la loterie

Postat la 18 februarie 2012 70 afişări

Un bărbat care a câştigat în 2002, la loto, suma de 11,6 milioane de euro a furat un sandviş şi o sticlă de suc, care valorau 13 euro, relatează Daily Mail. El s-a apărat spunând că în momentul când a luat produsele din magazin era sub influenţa alcoolului şi a uitat să plătească.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat chiar în momentul când a luat alimentele din magazin fără să le plătească, însă acesta s-a întors pentru a achita cu o zi înainte de a fi arestat.

El a fost eliberat însă condiţionat, judecătorul spunându-i să nu mai comită alte delicte.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost marele câştigător la loterie în 2002, primind suma de 11,6 milioane de euro. Banii i-a cheltuit foarte repede pe droguri, petreceri, prostituate, maşini luxoase şi bijuterii scumpe.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
milionar,
loterie,
câştig
/actualitate/ce-s-a-intamplat-cu-acest-barbat-devenit-milionar-in-urma-unui-castig-la-loterie-9246486
9246486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.