Ce rezultate a avut unul dintre cei mai nou intraţi retaileri vestimentari în piaţa locală la un an de la deschidere

Autor: Andra Stroe Postat la 02 octombrie 2020 98 afişări

Ce rezultate a avut unul dintre cei mai nou intraţi retaileri vestimentari în piaţa locală la un an de la deschidere

La doar un an de la intrarea pe piaţa din România, About You a vândut peste 3 milioane de articole şi a înregistrat un număr de peste 600.000 de clienţi. În primele 12 luni de activitate, compania a depăşit 100 de milioane de euro.

„Primul an pe piaţa din România a fost unul extraordinar şi ne bucurăm de aprecierea şi încrederea venite din partea clienţilor. Vedem mult potenţial de dezvoltare în perioada următoare şi ne propunem să devenim lideri de piaţă în rândul magazinelor online de fashion din România. Vom continua să ne adaptăm preferinţelor locale si vom extinde gama de produse, vom continua să îmbunătăţim calitatea serviciilor si a experientei de shopping, dar şi să inovăm cu noi evenimente locale şi colaborări.”, a declarat Tarek Müller, co-fondator şi co-CEO al companiei.

În ultimele 12 luni, About You şi-a extins oferta pentru piaţa românească, mărind considerabil numărul de branduri disponibile pe platforma locală, de la 600 la aproape 800.

Pe viitor, retailerul online de fashion plănuieşte să se concentreze mai mult pe canalele care încurajează comunicarea directă cu consumatorii şi să îşi continuie expansiunea la nivel internaţional, fiind acum prezent în 16 ţări europene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
intrare,
retaileri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.