Ce puteţi citi în noul număr al Business MAGAZIN - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 19 aprilie 2021 73 afişări

·      „Luptă, luptă, luptă şi nu renunţa niciodată!” este mottoul lui Daniel Cuevas, noul CEO al Philip Morris România. Executivul de origine spaniolă are un stil de leadership asemănător cu felul de a fi al fanilor echipei Atlético Madrid (echipă a cărui fan este şi el): „Nu renunţi niciodată, iar dacă trebuie să aştepţi 20 de ani pentru a reuşi, vei aştepta”. Care este povestea de carieră a lui Daniel Cuevas, veţi putea citi în cea mai recentă ediţie a Business MAGAZIN. 

·      Înainte de pandemie, principalul interes al Andei Trifan, o cercetătoare româncă stabilită în Statele Unite, consta în proteinele care provoacă 30% din tipurile de cancer. În ultimul an, însă, s-a axat pe studierea virusului SARS-COV-2, contribuţiile ei fiind onorate cu echivalentul Premiului Nobel în domeniul supercomputerelor. Cum se poate lupta matematic împotriva COVID-19 ?

·      Un magazin fizic era, înainte de pandemie un vis frumos pentru unii jucători care îşi creaseră un renume doar în online. Astăzi, câţiva antreprenori curajoşi s-au ales, în urma pandemiei, nu doar cu anxietate, teama de virus şi dezechilibre economice, ci şi cu ceva bun: locaţii fizice pentru businessurile lor din online. 

·      Cabanele construite într-un stil ce aduce aminte de casele din zonele montane ale Statelor Unite ale Americii sunt din ce în ce mai prezente şi pe piaţa locală, mai ales în destinaţiile turistice ascunse şi descoperite de români în pandemie. Cererea de cazare sub acoperişul în două ape a depăşit anul trecut chiar şi aşteptările antreprenorilor care dezvoltă aceste spaţii. 

Citiţi despre toate aceste subiecte, dar şi despre multe altele, în cel mai nou număr al Business MAGAZIN. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
video,
lupta,
refuz,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.