Ce pariuri mai fac fondurile de investiţii: 5 milioane de euro pentru un grup din HoReCa

Autor: Andra Stroe Postat la 29 aprilie 2021 33 afişări

Ce pariuri mai fac fondurile de investiţii: 5 milioane de euro pentru un grup din HoReCa

În ciuda crizei provocate de pandemie, fondul de investiţii Mozaik Investments a decis să semneze un parteneriat cu Flavours, o companie cu mai multe zone de activitate în industria HoReCa, susţinut de un plan de investiţii de 5 milioane de euro destinat exclusiv expansiunii grupului.

În urma investiţiei, reprezentanţii companiei îşi asigură continuarea strategiei de consolidare şi creştere pe următorii 2 ani a grupului, prin dezvoltarea tuturor brandurilor din portofoliu: lanţul de restaurante fast-casual Stradale, lanţul de cafenele Mitzu şi Flavours – divizia de catering a grupului.

Direcţiile strategice pentru următoarea perioadă includ digitalizarea, pentru a simplifica accesibilitatea clienţilor la produsele şi serviciile companiei – de la modalitatea de comandă până la timpul petrecut în restaurant, şicrearea unei linii noi de producţie cu meniuri mai sănătoase şi preparate farm to table.

Stradale numără în prezent 14 locaţii, dintre care una în Cluj-Napoca şi restul în Bucureşti, cea mai recent deschisă fiind în cadrul parcului de distracţii Edenland. Alte şase unităţi urmează să fie deschise până în 2023, în Bucureşti, Cluj şi Timişoara. Mitzu, conceptul de cafenea desprins din Stradale, numără în prezent 13 locaţii, cu planuri să ajungă la 18 până în 2023, incluzând o locaţie flagship în Record Park din Cluj-Napoca.

Pentru Flavours, brandul umbrelă pentru întreaga companie, reprezentanţii businessului plănuiesc o investiţie majoră – de aproximativ 1 milion de euro –, în dezvoltarea zonei de logistică, în tehnologie, dar şi în pregătirea echipelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grup,
fonduri de investitii,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.