Ce pachet salarial a primit şeful Yahoo pentru şase luni la conducerea companiei

Postat la 01 mai 2013 12 afişări

Şeful Yahoo, Marissa Mayer, a primit un pachet salarial consistent pentru cele nici şase luni în care s-a aflat la conducerea companiei anul trecut.

Ce pachet salarial a primit şeful Yahoo pentru şase luni la conducerea companiei

 Yahoo i-a acordat un pachet salarial de 36,6 milioane de dolari directorului general, Marissa Mayer, potrivit Bloomberg.

Salariul lui Mayer, care are ca principală misiune revigorarea companiei, s-a situat la numai 454.862 dolari, la care s-a adăugat un bonus în bani de 1,12 milioane de dolari.

Cea mai mare parte a pachetului salarial constă dintr-un bonus în acţiuni cu valoare de circa 35 milioane de dolari, potrivit unui document transmis bursei din SUA.

Mayer a primit şi alte beneficii în valoare de peste 40.000 de dolari, între care servicii de securitate şi asigurare de viaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-pachet-salarial-a-primit-seful-yahoo-pentru-sase-luni-la-conducerea-companiei-10828211
10828211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.