Ce "obiect exceptional" a descoperit NASA in apropierea Terrei

Postat la 15 noiembrie 2010 25 afişări

NASA va oferi detalii despre un "obiect exceptional" descoperit in spatiul cosmic din apropierea Terrei, intr-o conferinta organizata luni seara, la ora 20.30 GMT, informeaza site-ul oficial al agentiei spatiale americane.

Aceasta descoperire a fost facuta de satelitul Chandra X-ray Observatory, lansat de NASA pe 23 iulie 1999.

Conferinta de presa va avea loc la sediul central din Washington al postului de televiziune NASA TV, la ora 20.30 GMT (22.30 ora Romaniei)

Printre oamenii de stiinta care vor raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii prezenti la eveniment se numara Jon Morse - directorul departamentului de astrofizica de la sediul general din Washington al NASA, Kimberly Weaver - astrofizician la Goddard Space Flight Center si Alex Filippenlo - astrofizician la University of California din Berkeley.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NASA,
descoperire,
spatiu,
Terra,
cercetari
/actualitate/ce-obiect-exceptional-a-descoperit-nasa-in-apropierea-terrei-7716588
7716588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.