Ce nume de miniştri erau vehiculate ieri pentru noul cabinet. Ponta nu riscă şi nu-şi asumă surprize

Postat la 19 decembrie 2012 15 afişări

Premierul desemnat Victor Ponta va prezenta astăzi la prânz Cabinetul cu care va veni vineri în faţa Parlamentului pentru votul de învestitură, dar, în cea mai mare parte, "jocurile" fuseseră făcute încă de aseară.

Noul Cabinet (Ponta 2) va avea 21 de ministere şi mai mulţi miniştri delegaţi. Un alt ministru va coordona marile proiecte de infra­structură şi va exista şi un vicepremier fără portofoliu (vor mai fi încă doi vicepremieri care vor conduce şi ministere). Însă sunt puţine noutăţi - cei mai mulţi dintre miniştri au mai deţinut astfel de funcţii în trecut sau şi le păstrează pe cele pe care le deţin în prezent în Cabinetul Ponta 1.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
ministri,
cabinet,
nume
/actualitate/ce-nume-de-ministri-erau-vehiculate-ieri-pentru-noul-cabinet-ponta-nu-risca-si-nu-si-asuma-surprize-10400819
10400819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.