Ce măsuri a luat Asociaţia Investitorilor în Real Estate pentru reîntoarcerea angajaţilor la birou în siguranţă, pe fondul pandemiei

Autor: Andra Stroe Postat la 04 iunie 2020 50 afişări

Ce măsuri a luat Asociaţia Investitorilor în Real Estate pentru reîntoarcerea angajaţilor la birou în siguranţă, pe fondul pandemiei

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Investitorilor în Real Estate din România (AREI - Association of Real Estate Investors), clădirile acesteia de birouri au fost pregătite pentru reîntoarcerea angajaţilor la locul de muncă, în urma eforturilor de a implementa măsurile obligatorii în vigoare, de prevenţie în sănătatea publică.

AREI aduce laolaltă investitori semnificativi, activi atât pe segmentul de birouri, cât şi pe cele de clădiri rezidenţiale, spaţii comerciale şi logistice. „Încă de la începutul lunii aprilie, revenirea în siguranţă la birou a fost preocuparea principală a asociaţiei şi fiecare membru în parte a lucrat la câte un plan de măsuri specifice. În acest context, am avut un dialog constructiv cu autorităţile competente, care ne-au acordat tot suportul lor pentru a contura un demers de pregătire în vederea reîntoarcerii la locul de muncă. Siguranţa şi sănătatea publică este şi va rămâne prioritatea zero pentru noi,” spune Antoanela Comşa, preşedintele Asociaţiei Investitorilor în Real Estate.

Printre măsurile luate în clădirile de birouri ale asociaţiei se numără: instalarea de panouri separatoare la recepţia clădirilor, igienizarea şi curăţarea conform protocoalelor impuse de autorităţile publice, utilizarea de stickere pe culoare, scări şi la intrări, marcarea orientativă în lifturi şi zonele de aşteptare, instalarea de dispensere cu substanţe de dezinfectare a mâinilor în toate zonele de acces în clădiri, în spaţiile comune, lângă uşile cu deschidere manuală şi în apropierea lifturilor, crearea de culoare şi zone speciale dedicate furnizorilor şi curierilor.

„Totodată, în contextul în care, după data de 15 mai, angajaţii s-au întors, treptat – treptat la birou, înţelegem că unele preocupări ale celor care doresc să revină la locul de muncă sunt legate de transportul în comun. În acest sens, am pus la dispoziţia chiriaşilor noştri multiple opţiuni de parcare pentru mijloace alternative de transport, precum biciclete şi trotinete”, mai spun reprezentanţii asociaţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asociatie,
investitori,
masuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.