Ce le transmite Orban celor care nu au mers la vot

Autor: Laura Buciu Postat la 06 decembrie 2020 1904 afişări

Ce le transmite Orban celor care nu au mers la vot

Preşedintele PNL Ludovic Orban a transmis, duminică, la închiderea urnelor, un mesaj către cei care au ales să nu participe la alegerile parlamentare, spunând că pe viitor ar trebui să considere acest scrutin extrem de important.

„Transmit un mesaj şi către cei care din diferite motive au ales să nu îşi exprime opţiunea de vot. Puterea în societate aparţine cetăţenilor. Dacă ei nu exercită această putere înseamnă a o lăsa în mâna altora. Cu cât numărul celor care îşi exercită această putere de a delega unor reprezentanţi destinul României pe o perioadă de 4 ani de zile, cu atâta democraţia este mai puternică şi este reprezentativă”, a spus Orban.

Premierul a spus că pe viitor cei care nu au participat la alegeri ar trebui să se gândească mai bine la acest lucru.

„Chiar dacă la aceste alegeri aţi ales să nu veniţi la vot, vă cer ca în viitor să consideraţi aceste alegeri extrem de importante pentru destinul României. O dată la patru ani fiecare român are puterea de a decide direcţia în care se îndreaptă România şi mai ales cui încredinţează puterea”, a mai spus premierul.

Acesta a spus că PNL va încerca să îi reprezinte pe toţi românii, atât pe cei care au votat, cât şi pe cei care nu au votat.

Orban a mai anunţat că la negocierile pentru formarea unei majorităţi parlamentare care să ducă la învestirea unui nou guvern, PNL va încerca să reprezinte o paletă cât mai largă de interese din societatea românească.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
vot,
alegeri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.