Ce evenimente se organizeaza pentru delegatia FMI: Mugur Isarescu il invita pe Jeffrey Franks la un meci de oina

Postat la 28 iulie 2011 13 afişări

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu l-a invitat miercuri seara pe Jeffrey Franks, seful misiunii FMI pentru Romania, la un meci demonstrativ de oina - sportul traditional romanesc, desfasurat la Arenele BNR, afirma surse bancare.

Sefii de banci de pe piata au fost "convocati" in graba in aceasta dupa amiaza pentru a participa la evenimentul inedit organizat de banca centrala si al carui oaspete principal este oficialul FMI. Meciul va fi urmat de o receptie. In mod obisnuit autoritatile sunt foarte ospitaliere cu oficialii Fondului Monetar International care se ocupa de Romania, organizandu-le mese festive, deplasari la munte sau evenimente speciale precum cel din aceasta seara.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
isarescu,
fmi,
franks,
eveniment,
oina
/actualitate/ce-evenimente-se-organizeaza-pentru-delegatia-fmi-mugur-isarescu-il-invita-pe-jeffrey-franks-la-un-meci-de-oina-8534524
8534524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.