Ce este Unifarm, compania pe care Ministerul Sănătăţii vrea să o recapitalizeze anul acesta

Autor: Ioana David Postat la 31 ianuarie 2013 27 afişări

O flotă compusă din două maşini autoutilitare de transport marfa, achiziţionate în anii 2005-2006, şi depozite situate în Bucureşti (str. Aviator Ştefan Sănătescu) cu peste 4.000 mp spaţii de depozitare, formează Unifarm, distribuitorul deţinut de Ministerul Sănătăţii.

Ce este Unifarm, compania pe care Ministerul Sănătăţii vrea să o recapitalizeze anul acesta

O flotă compusă din două maşini autoutilitare de transport marfa, achiziţionate în anii 2005-2006, şi depozite situate în Bucureşti (str. Aviator Ştefan Sănătescu) cu peste 4.000 mp spaţii de depozitare, formează Unifarm, distribuitorul deţinut de Ministerul Sănătăţii. Compania lucrează cu 53 producători, importatori şi distribuitori, pentru produse precum cele farmaceutice (oncologie, hematologie, cardiologie), seruri şi vaccinuri, produse parafarmaceutice, produse tehnico-medicale, aparatură şi echipamente sanitare, reactivi, arată datele oferite de Adrian Ionel, directorul general al Companiei Naţionale Unifarm SA. Ministerul Sănătăţii are în subordine două companii, Antibiotice Iaşi şi Unifarm, iar ministrul Eugen Nicolăescu a anunţat ieri că instituţia va opera o majorare de capital de 2 mil. euro la aceste două companii. Potrivit ministrului, cea mai mare sumă va merge probabil la Unifarm.  Unifarm livrează cu prioritate către sistemul public de sănătate (spitale) dar şi către farmacii.   Compania Naţională Unifarm S.A. a fost înfiinţată în 1935, purtând de-a lungul timpului diverse denumiri, arată datele oferite de Adrian Ionel.

Toate stirile pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
ministerul sanatatii,
companie
/actualitate/ce-este-unifarm-compania-pe-care-ministerul-sanatatii-vrea-sa-o-recapitalizeze-anul-acesta-10535064
10535064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.