CE: Deficitul bugetar ar putea depasi tinta in 2010

Postat la 24 martie 2010 12 afişări

Deficitul bugetar din acest an ar putea depasi tinta asumata de Guvern, deoarece unele masuri de reducere a cheltuielilor ar putea fi dificil de implementat din punct de vedere social si politic, apreciaza CE, notand ca Programul de Convergenta nu specifica suficiente masuri pentru 2011 si 2012.

"Deficitul pentru 2010 ar putea fi mai nefavorabil decat cel proiectat in program, tinand cont ca unele dintre masurile care au ca scop reducerea cheltuielilor, precum reducerea numarului de angajati din sectorul public, sunt dificil de realizat din punct de vedere social si politic", se arata intr-un document publicat miercuri, care contine comentariile Comisiei Europene (CE) asupra Programului de Convergenta al Romaniei pentru perioada 2009-2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
deficit,
limita,
extindere,
Romania,
PIB,
tinta
/actualitate/ce-deficitul-bugetar-ar-putea-depasi-tinta-in-2010-5773708
5773708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.